Az élet szépségei egy disznó hónapban

2017.11.05

   2017.november 7. 06.38 perckor indul a Disznó hónapja. Ez a hónap a nőiesebb, visszafogottabb energiákat hozza elő, egyesek kiváló érzékkel fogják magukra vonni a környezet figyelmét. A ragyogás, külcsín, elismerés most fontos szerepet kap életünkben. Tökéletesek szeretnénk lenni és ezért szinte bármit hajlandóak vagyunk megtenni, holott csak el kéne hinnünk, hogy már azok vagyunk. Az életben mindennek ára van, tehát csak óvatosan a bármivel. Vigyázzunk, ne hatalmasodjon, el rajtunk az az érzés nem figyelnek ránk elégé, mert könnyen frusztrálttá válunk és önbizalmunk megcsappanhat. Ha úrrá tudunk lenni azon vágyunkon, hogy most minden apró dologért elismerjenek bennünket, akkor nagyon könnyen ki tudunk lépni akár méltatlan helyzetekből is és belső nyugalmunkat meg tudjuk tartani. Gondolataink, érzéseink változóak és ez most rendjén is van.  Alkalmas ez az időszak a rég betervezett múzeumok látogatására vagy akár egy jó színdarab megnézésére, minden olyan dologra, ami a műveltségünket gyarapítja. Titkokat mindig is féltve őriztük akár egy kincset, de most ez is fontosabb szerepet kap életünkben vagy úgy, hogy a miénk semmiképpen ne derüljön ki vagy úgy hogy mindenáron meg akarjuk tudni a másét. Ez is a műveltségünkhöz tartozik majd , mennyire kezeljük helyén a helyzetet.  Kiváló megérzéseink lehetnek, de ötleteink most inkább csak ábrándok ez az időszak nem alkalmas a megvalósításukra ez csak a tervezés ideje. Hangulatingadozásunk és szétszórtságunk valamint nagyon akarásunk, most rossz út felé is vihet. Hallgassunk a megérzéseinkre.              A változás küszöbén állunk, de előtte jó lenne a régi dolgokat lezárni, hogy az újnak megfelelő helyet biztosítsunk. 

Külön üzenetet hoz ez a hónap a következő jegyeknek:

Kígyó: Igyekezzünk nem átvenni mások gondjait és semmiképpen sem akarjunk mindenhol ott lenni! Kommunikációs félreértések fordulhatnak elő, ha nem figyelünk kellőképpen embertársainkra. Legmagasabb szinten akkor éljük most az életünk, ha azt vesszük, észre semmi nem tud kibillenteni nyugodt lelkivilágunkból és segítőkészségünk természetes igényünké vált.

MajomAnnak ellenére, hogy a majmok humoros, játékos egyének, most mégis roppant érzékenyek lehetnek ebben a hónapban, minden szó megérinti most lelküket, akár jó akár rossz. Ha alacsony szinten élik életüket, akkor most azt hihetik, mindenki őket zsarolja érzelmileg. De az is előfordulhat, hogy észre sem veszik és ők válnak érzelmi zsarolóvá. Pedig most csak egyszerűen észre kéne venniük mások érzékenységét és azzal a finom eleganciával, amivel rendelkeznek felébreszteni másokban a belátás képességét, átsegíteni őket az érzelmi nehézségeiken, miközben saját érzékenységüket most helyén kezelik.

DisznóEz a ti hónapotok, tele apró ajándékokkal, csak észre kell venni őket. Egyik legfontosabb ajándéka ennek a hónapnak, hogy lehetőséget add arra a felismerésre, hogy a szervezés, kitartás és rendszeresség sokkal kifizetődőbb, mint a szerencsére apellálni. A lényeg egyszerre csak egyetlen dologba fogjunk bele, szervezzük meg és vigyük véghez, csakis utána kezdjünk valami másba, mert ha nem így teszünk, megvan az esély a szétforgácsolódásra és a végén semmi nem lesz kész.

TigrisEz a hónap változást fog hozni, lehetőségeket, hogy jobbá váljanak mindabban, amit eddig csináltak. Több válaszút is érkezhet, egy a lényeg bármelyiket is választják, mindegyik értük van, mindegyik úton valamit le kell zárniuk, el kell engedniük, hogy egy új dolog jöhessen létre. Ez az az időszak, ami a legnagyobb segítség számukra, mely olyan minőségi változást hoz, ami a javukat szolgálja. A tigrisek, azok, akik életük során a legnehezebben változtatnak bármin is, ebben az időszakban minden, amiben változni, változtatni szeretnének, az most időszerűvé válik, és még ha nehéznek is tűnik, a végén megéri majd.