Kínai asztrológia visszaigazolása egy képleten belül

2017.10.08

Mindig érdekes élmény számomra mikor látom , hogy egy képlet hogyan igazolja vissza mindazt amit tanultam. Ez a képlet tökéletes példa rá . Mayer Amschel Rothschild- ről van szó . Képletében megjelennek kombik , trigonok ( jelentésük új dolgokat hoznak ) , JNH  (ajándék , szerencse konstelláció ) és 3K konstelláció ( még hallani fog a nyilvánosság róla).  Nyilván ahhoz hogy meg is valósuljon kellett, hozzá a képlet tulajdonosának szabad akarata valamint azok a képességek amik a képletében vannak . Nagyon röviden jin föld : rendkívüli képességek , hozzá megfelelő kitartás , szervezettség ; jang fa : rálátás a dolgokra , folytonos önképzés , vezetői képesség és szerteágazó kreativitás ; jang víz: részletekbe menő alapos munka , nem ismer korlátokat , kiváló pénzügyi tehetség , alapos információ begyűjtés ; jang tűz : pörgés , kommunikáció , teherbíró képesség és jön hozzá egy DH -direkt hatalom struktúra , azaz hogyan reagál az élet kihívásaira , nála pedig röviden : ami érdekli abban teljes mértékig beleadja magát .

Sokan kérdezhetnék miért utólag igazolható vissza és miért nem előre jósolható meg ( én is feltettem ezt a kérdést magamnak már ) , egyszerű , előre max elmondható hogy milyen tendenciák láthatók a képletünkben , mit teremtettünk elérendő célnak erre a földi síkra (hiszem mindenki amit teremtett azt el is tudja ( tudná ) érni ), de hogy ebből itt és most -ban már mit veszünk észre és egónk mit enged magáévá tenni belőle az a földi szabad akaratunkon múlik , azon az akaraton hogy a bennünk lévő fény és gonosz "tánca" fölött mennyire tudunk mágusokká válni .

És ami még ehhez hozzájön az a sors , amikor csak átélhetjük sorsunkat és max. arra van ráhatásunk további félresikerült teremtést ne tegyünk , vagy csak vegyük észre a jót is amit kapunk ,és ne csak természetes legyen . Azaz "ki mint vet úgy arat" , s mindez csak idő kérdése , az idő pedig azt gondolom csak a mi világunkban kézzelfogható , számszerűsíthető ( kitaláltuk rá az órát hogy mérni tudjuk ) , de egyébként nem fogható meg , illúzió csupán . Vagyis minden mit bármikor teremtettünk visszaüthet és ezeket nem feltétlenül ebben az életben teremtettük , ezért van az sokszor , hogy bizonyos megtörtént dolgok felett csak állunk értetlenül , " miért történt ez velünk , pont velünk " , pedig tök egyszerű a sorsunk megjelent az életünk színpadán . Hívjuk hát elő a bennünk rejlő mágust és úrrá leszünk sorsunk felett . Ezt tette Mayer Amschel Rothschild is 1744-től- 1812-ig .

Mayer Amschel Rothschild Frankfurtban született 1744.feb.23.-án . Képletében 54 évesen záródik a DP-DF-DH ( 3 kincs konstelláció ) . Ő indította el azt amit ma nemzetközi bankrendszernek hívunk és az ő nevéhez kötődik az uzsora kamatra adott hitel . Milliók életét változtatta és változtatja meg még a mai napig is.

12 éves korában , jang tűz Patkány évben vesztette el apját . A jang tűz a forrás elme ami a szülőket képviseli  , a Patkány + Bivaly öneleme kombinálódik valamint fél víz trigon jön létre ami változást jelez életében . Szülő elvesztése elég nagy változás . Apja akkoriban pénzkölcsönzéssel foglalkozik, az apja halála után elszegődik egy bankba . Ismeretséget köt egy tábornokkal aki kedvezményes áron szerez neki érméket ezzel kezd el kereskedni 1764-ben ( ami jang fa majom év valamint  jang fa + jin föld önelemével   kombinálódik ez pedig  új dolgok érkezését jelzi - ő ezt észre is veszi -  plusz majom év opponálódik tigris hónapjával és  fél tűz tükröt is jelent , mindezeknek jelentése legbelül benne  megérett az igény a munka területén való  változtatásra- és él is vele ) .  Az üzlet annyira sikeres hogy 1791-ben ( jin víz disznó évében ,  a víz pénz eleme  ) saját bankot nyit . 1800 ban már gazdagnak számít , de még nem tartja elégségesnek , ekkor ő már DP ( direkt pénz ) jang víz SZO -ban van ( SZO jelzi mi ebben az időben az életfeladat ) plusz záródik a 3K és megjelenik a pénz struktúrája is . ( nem megfelelő sorrendben de záródik ) Minden adott , hogy vagyonát tovább gyarapítsa , a víz elem az intuíció is , hallgat is rá . Ekkor kezd teljesen új dologba ( jang fém majom év ) a majom  év + tigris hó fél tűz trigon valamint majom a patkányával fél víz trigont alkot ami a pénz eleme - új dolgok , lehetőségek hogyan legyen gazdagabb , több egy DP -es SZO-ban ami zárja a 3K konstellációt ( vagyis erről a nyilvánosság is hallani fog ) , jang fém tranzit évben ami bátrabbá teszi , nagy elhatározások születhetnek . Ez az új dolog amit ma nemzetközi bankárosodásnak neveznek . Akkor már 5 fia van akiket a világ legfontosabb városaiba küld ( Párizs , London , Berlin , Nápoly és Bécs ) .Ő Frankfurtból irányít és mindenhol beférkőznek a bankrendszerekbe , amit szép lassan megvásárolnak . Első igazi nagy üzletüket 1804-ben bonyolítják le jang fa patkány évben ( jang fa + jin föld önelme komb. patkány + bivaly komb. valamint patkány bivaly fél víz trigon - s aki már nem tudná követni szintén a pénz elem jelenik meg intuícióval együtt ) , uzsorakamatra kezd el hitelt adni , de azt kevesen tudják hogy ez az összeg egy Hanaui hercegé . Egy ideig osztoznak és az üzlet jól megy , melynek a 1806-os Napóleoni csata vet véget és a hercegnek olyan hirtelen kell távoznia , hogy pénzét Rothschildnél  hagyja ( ez jang tűz tigris év ,mely JNH év számára)  azaz szerencse és ajándék érkezését jelzi . Szerencse érte , hisz a hercegnek nem volt lehetősége későbbiekben sem , a pénzét kérni és ekkora vagyonszerzés ily módon ajándék az élettől . 1812-ben Mayer Amschel Rothschild meghal , vagyonát trükkös húzással tovább gyarapítja fia Nathan Mayer Rothschild , de ez már egy másik történet másik képlettel . 

Imádom a kínai asztrológiát és hálás vagyok a sorsnak , hogy részese lehetek ennek a tudásnak !  

                                                    Képlete