Igazság hídján egy jin föld Kecske hónapban

2018.07.02

2018. július 7-én 5.42 perckor indul a Kecske hónapja. Egy igen izgalmas hónapnak nézünk elébe. A földelem energiája szinte teljesen uralja ezt a hónapot. Biztonság utáni vágyunk most felerősödhet, még ott sem merünk majd kockáztatni ahol eddig az simán ment. Hajlamosak leszünk saját értékeinket is kétségbe vonni. Látszat tevékenységek, kapcsolatok már nem elégítenek ki, lelkünk valami újra valami másra kezd szomjazni. S bár a változás gondolatától is rettegünk, de mégis legbelül az érzés ott kavarog akár egy kitörni készülő vulkán. Ez a kettősség félelmeket, bizonytalanságot generálhat azokon az életterületeken ahol eddig sem volt minden letisztult. Megoldás minden esetben a saját felelősségünk felmérése az adott helyzetben. Az esetlegesen felmerülő nehézségeket csak az igazság felvállalásával enyhíthetjük. Őszintén merjük felvállalni magunkat hibáinkkal és erényeikkel együtt, általa megalapozhatjuk belső várunk nyugalmát. A dolgok szőnyeg alá seprése most nem fog megoldást hozni. Továbbra is azt gondolom, vannak jegyek, akiket még szellő formájában sem érint meg ez az energia, és hiszem a személyes energiarendszer milyensége nagyban meghatároz mindent. 

Külön üzenetet hoz ez a hónap a következő jegyeknek:

Patkány: Ha mély csalódás ér , akkor is vedd elő benned élő érzelmi intelligenciádat és nyújts támaszt azoknak is akik visszaéltek érzéseiddel.

Bivaly és Kutya: Kerüld a felelősség hárítást és állj ki magadért ! Tiszta lelkiismereted és belső szabadságod kulcsa is ebben rejlik.

Ló: Megadatik, hogy bármire képesé válj, a lehetetlen fogalma most ismeretlen lesz számodra. Ragadd meg a lehetőséget és váltsd valóra ötleteidet.  

Megosztásokat hálásan köszönöm