Az én történetem 

Finta Erika vagyok , Kolozsváron születtem 1971 nyarán. Eredeti szakmám a pénzügyekhez kapcsolható. Van egy fiam mellyel a sors megajándékozott és van egy férjem akit a sorstól szintén ajándékba kaptam ! Szó szoros értelmében ajándékok az életemben!  S míg a férjem mosolyogva nézi tevékenységem és hitem , addig a fiam meggyőződésből hisz bennem.  De mára már ezeken nem csodálkozom , hisz nap mint nap látom hogyan igazolják vissza azt amit az asztrológiáról tanultam. S a legjobb tanulási források a saját tapasztalások. 

                                                                                                                              Anyuval és apuval 

 Már egész fiatalon meg akartam tudni miért vagyok itt , kit miért küld a sors utamba . Meg akartam érteni mi mozgat , mi van legbelül , megérteni azt amit nem látok , de érzem , hogy van. Azt a lelket és cselekedeteit aki én vagyok , megtudni honnan jöttem és hova tartok és egyáltalán miért jöttem , mi miért történik .            16 évesen kerültem először kapcsolatba asztrológiával , méghozzá a nyugatival.  Szerelem lett elsőre. A tudás utáni vágyam nem csitult , mindig volt egy újabb kérdés , egy újabb felfedezésre váró folt ebben a világban. Sőt, tudom, még most is van , mit hozzá tanulnom , de mára összeállt egy biztos alap .  

          Óvodai csoportom 

Az út nem volt zökkenőmentes , sőt mérleg asc.-em remekül megnehezítette életem a folytonos mérlegeléssel . Sok tévedésen vagyok túl. Ma már azt hiszem egyik ilyen fontos tévedés volt , az a döntésem, amikor az óvónői pálya lehetőségét eldobtam magamtól. Hálás vagyok a sorsnak azért az időért amit ott tölthettem , bár akkor még mit sem sejtettem, hogy  jin tűz és jin föld elemeim szárnyait bontogatja a sors. 

                                                                                                                                            Kolozsvár 

2015 -ben kerültem kapcsolatba a kínai asztrológiával és rögtön tudtam hazaértem. Nagyon sok mindent itt értettem meg igazán, a mozaik kockák szép lassan a helyükre kerültek. A férjem a legszkeptikusabb ebben a témában , s mégis volt egyszer egy kijelentése " megvilágosodtál ?! " Nem! Egyébként is csak sejtem mit jelent , de megértettem önmagam, a körülöttem élőket azt hogy mi mozgat minket és hogyan. Mindenki a boldogságot keresi , pedig magával hozta , benne van. Ott az üzenet mindenki születési képletében és ez független attól , hogy hisz benne vagy sem . Ez adott tény mint a magasságod , szemed színe és sorolhatnám . Csak ezeket látod , mert külsőségek , míg a boldogságot ami után a lelked sóvárog láthatatlan a szemnek , de elméddel  rálelhetsz, mégpedig önismeret útján. Nincs más út , ebben biztos vagyok. A horoszkópod egy térkép a boldogság megtartásához. Az élet színpadán a változás az egyedüli biztos pont , a másik akkor lesz ha önmagad valós mozgatórugóit megismered , a miértekre választ kapsz és biztos hittel a változásokat hátszélnek tekinted, s tudod hogy minden körülmények közt jó utad felé terelnek. 

 Természet szépsége 

 Kíváncsiságom nem csak az ezotéria felé terelt , a kozmetika is érdekelt mint a szépség kulcsa , hisz a mérleg imádja a szépet , és a jin fém sem veti meg azt. Varázslatos , mennyire tükrözi horoszkópunk világunkat , cselekedeteinket. Kozmetikusként végeztem 2007 nyarán , s bár sok időt ebben a szakmában nem töltöttem , annyit mindenképpen , hogy tudjam az igazi szépséghez kell a lélek kivirágzása. Ehhez pedig testi lelki egyensúly kell.

Kívánom találd meg és tartsd meg a boldogságod , bármelyik úton is haladsz ...és ami a legfontosabb éld meg a pillanatot , érezd a MOST lényegét.                                                                  

                                                                                                Szeretettel Erika