"Az embernek önmagában kell a legmesszebbre eljutnia " 

               Tanácsadás , horoszkóp elemzés

      Szeretem az elemzést írott formában elkészíteni, mert azt gondolom, a szó elszáll az írás megmarad, valamint sokkal hatásosabb olvasva szembesülni önmagunkkal. Na jó nem regényként , inkább lényegre törően. Lehetőséget add arra, hogy bizonyos kulcsfontosságú dolgok későbbiekben is rendelkezésedre álljanak. De ez a személyes találkozást nem mentesítheti. Az asztrológia lényege pont abban van, hogy személyesen kapod meg a segítséget. Így van lehetőség egy bizalmi kapcsolat kialakítása után érdemi segítségnyújtásra. A lélek papíron nem érzékelhető, így a segítség sem lehet teljes.             Nem jósolok , javaslók a döntés minden esetben a tiéd. Hiszem, hogy a szabad akarat és döntési lehetőség mindig ott van. A hozott energiarendszeredet egyedül Te irányíthatod. Az asztrológus vagy bárki más csak segítő lehet utadon.

A gyerekek a szemünk fényei!   Azt gondoljuk sokan, hogy mivel a mi gyerekünk, mi ismerjük Őket a legjobban. Meggyőződésem, nagyon jó lenne, ha sok szülő gyermeke horoszkópja szerint is megismerné azt a lelket, aki leszületett hozzá. Tiszta szívből kívánom, minél többen gyarapítsák ezt a kört. S egyszer talán az óvodában, iskolában a jelentkezési lap és iskolaérettség felmérő dokumentáció mellé kötelező lesz csatolni "horoszkópja elemzését " is !

      A konzultáció időben 1,5 - 2 órát vesz igénybe. Időpont egyeztetés előtt átbeszéljük a kérdéseket valamint születési adataidat. Ha nem ismered a pontos órát, a lehetőség adott pontosításra , abban az esetben ha legalább napszakot tudsz. Ha nem akkor sincs gond, a kínai asztrológiával ezen adat nélkül is rendelkezésre áll nagyon sok dolog áttekintése és megbeszélése. Elsősorban kínai asztrológiával dolgozom , de olykor segítségül hívom a nyugatit is.

                                                                                 Szeretettel várlak Téged is

" Merj a változással együtt haladni és merj segítséget kérni , senki sem jobb                 vagy több a másiknál, az univerzumban mindenki egyenlő " 

Horoszkóp elemzés

Egyéniséged kifejtése a teljes horoszkóp figyelembevételével. Rávilágítás cselekedeteid miértjére és lényegére. Önmagad teljesebb megismerésére add lehetőséget. Ezen ismeretek könnyebbé teszik a változások megélését és elfogadását.

Tanácsadás adott élethelyzetre

Az örökös változások miatt a döntéshelyzeti kérdések fontossá válnak. Hogy megfelelő és értékes válasz szülessen, fontos, hogy lényegre törő legyen a kérdés. Ezért kérlek, maximum 3 kérdésben összefoglalva fogalmazd meg mi az ami jelen pillanatban foglalkoztat téged.

Szinasztria

Két horoszkóp összevetése. Rávilágít a két ember közti egyéniségi egyezőségekre és különbségekre , valamint feltárható viszonyuk milyensége. Segítség konfliktusok rendezésére vagy még jobbá tételére. Nem csak párkapcsolatok esetében.

Gyermeked horoszkópja

Megtudhatod mik az erősségei, hogyan tudod őt rávezetni, hogy megértse önmagát, hogyan tudsz megértő szülő lenni mellette. Azt mondják a kamaszkor a legnehezebb én azt gondolom, ha időben tisztában vagy egyéniségével és ennek megfelelőlen tekintesz rá és állsz hozzá, megkönnyítheted ezt az átmenetet neki is és magadnak is.  

Tendenciák előrevetítése egy adott időszakra

Mit takar ez ? Életünkben a változások azok amik állandóak , az élet nem áll, evvel együtt az energiák mozgása sem . Ezen energiák előrevetítik mi az ami fontossá válik és minek van itt az ideje. Ezen energiavonulatok összemérése a te energiarendszereddel adja meg , hogy számodra minek van itt az ideje mire kapsz segítséget az univerzumtól. 

"Az ellopott időt nem lehet pótolni semmivel." Wass Albert 

                          Időm és energiám értéke 

Horoszkóp elemzés 

10 000 Ft

Tanácsadás adott élethelyzetre

7 000 Ft

Szinasztria

15 000 Ft

Gyermeked horoszkópja

5 000 Ft

Tendenciák előrevetítése egy adott időszakra

4 000 Ft

Visszatérő vendégek 

3 000 Ft